top of page
Caută

Beneficii în utilizarea de ferestre și uși cu geam termopan



PVC-ul sau policlorura de vinil este un material care datează din secolul al XIX-lea. Este un material care prezintă avantajul de a fi extrem de maleabil. Drept urmare, este ușor de lucrat pentru a crea diferite obiecte. În cele ce urmează îți vom prezenta beneficiile oferite de utilizarea de ferestre și uși cu geam termopan.


Ai auzit deja vorbindu-se de eficiență energetică, însă nu știi ce înseamnă acest lucru? Indiferent dacă răspunzi la această întrebare cu Da sau cu Nu, de menționat este faptul că aceasta este o noțiune extrem de importantă, mai ales în epoca în care trăim. Ferestrele PVC asigură un grad înalt de economisire a energiei deoarece PVC-ul este un material care izolează și care asigură conservarea energiei termice. Cu alte cuvinte, determină reducerea costurilor la facturile de energie.

În plus, poți alege ferestre și uși cu geamuri termopan de dimensiuni mari, pentru a permite intrarea luminii naturale în locuință.




PVC-ul este un material în tendințe atunci când vine vorba de înlocuirea geamurilor sau de montarea geamurilor pentru o construcție nouă, deoarece este un material comercializat la un preț care sfidează orice concurență. Ferestrele din lemn sau din aluminiu au în general un preț mai ridicat. Drept urmare, costurile de achiziție sunt mai mult decât generoase în comparație cu alte materiale de pe piață. În plus, geamurile termopan sunt și ușor de întreținut. Cu alte cuvinte, oferă un raport avantajos costuri-beneficii.

Cu toate acestea, nu ar trebui să alegi cele mai ieftine ferestre PVC deoarece riști să fii dezamăgit de calitatea și performanțele termice oferite. Optând pentru ferestre și uși cu geam termopan vei reuși să reduci cu până la 40% pierderile de energie.



În oraș, zgomotele sunt multiple: vecini, mașini, trenuri, avioane, trecători…iar zgomotul se inflitrează peste tot. Cel mai bun remediu împotriva neplăcerilor cauzate de zgomot este următorul: alegerea unor ferestre și uși cu geam termopan, deoarece asigură o protecție fonică deosebită.

Cu alte cuvinte, ferestrele și ușile cu geam termopan reprezintă cea mai bună soluție în zonele urbane mai aglomerate, intrucat prezintă un indice ridicat de atenuare fonică. Astfel, te vei simți foarte bine la tine acasă fărăsă fii deranjat de zgomotele din jur.


Atunci când vine vorba de locuința noastră cu toții ne dorim să ne știm în siguranță și să beneficiem de cele mai eficiente sisteme de închidere a ferestrelor și ușilor. Dacă alegi ferestre și uși premium, menite să îți ofere protecție sporită împotriva hoților, cu siguranță

te vei simți mai protejat în casa ta. O fereastră cu un grad de echipare antiefracție până la RC3 care reprezintă maximul de protecție în domeniul termopanelor este ideală.



Ferestele și ușile cu geam termopan de calitate beneficiază de o feronerie performantă din oțel cu o durabilitate crescuta si care necesita putina mentenanta. Dacă vrei un design modern poți alege ferestre cu balamale ascunse care prezintă numeroase avantaje de montaj, utilizare și întreținere.



Ferestrele și ușile cu geam termopan sunt sinonime cu flexibilitate maximă la costuri reduse. În ziua de azi, majoritatea persoanelor aleg zone vitrate de mari dimensiuni, spații aerisite și cu multiple posibilitati de deschidere. Însă, toate aceste spații trebuie să îndeplinească condiția de economisire a energiei. De aceea, specialiștii recomandă folosirea unor ferestre și uși cu geam termopan echipate cu trei foi de sticlă, menite să asigure izolarea fonică și termică.


Aspectul estetic – paletarul de culori

Deoarece lumea din jurul nostru este din ce în ce mai colorată, popularitatea și disponibilitatea ferestrelor în diferite culori este în continuă creștere. Gama de culori este din ce în ce mai bogată, profilele PVC se pot înfolia în diferite nuanțe. În tendințe sunt profilele de culoare neagră, gri sau culoarea lemnului.

Culoarea profilului are o influență considerabilă asupra aspectului estetic al ferestrelor și ușilor. Una din tendințele actuale ușor excentrică este roșu închis. Culoarea reprezintă un element care îi fascinează pe clienții care aleg ferestrele, dar și pe arhitecți, culoarea profilelor ferestrelor putând fi punctul de pornire al amenajării casei tale.





151 afișări0 comentarii
bottom of page