top of page

sERVICII

Montaj fereastra termopan, termoizolanta din PVC, Rehau, Euro Design 70 si vitraj termoizolant dublu respectiv Planiclear(float) si Planitherm XN (Low-e).

Compania Arian Nicoll Glass se remarca prin angajatii bine instruiti in legatura cu responsabilitatea cu care lucreaza, prin pachetele atractive pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, dar si prin serviciile de grad superior pe care le prestam.

Aceste servicii constau in: implicarea noastra permanenta in legatura cu decizia pe care urmeaza sa o iei, de aceea iti punem la dispozitie consiliere, in rapiditatea prin care facem transportul si precizia pe care o avem la montaj, in siguranta pe care ti-o oferim prin garantie, dar si în consideratia pe care o avem fata de clienti pentru un eventual reglaj.

Consiliere Produse
Iconite ce reprezinta serviciile Arian Glass

Echipa Arian Glass va pune la dispozitie specialistii nostri pregatiti intotdeauna sa va sfatuiasca, asftel incat sa luati cele mai bune decizii.

Garantie
Iconite ce reprezinta serviciile Arian Glass

Increderea pe care au clientii in serviciile noastre este datorata de seriozitatea pe care o oferim si in urma colaborarii noastre, oferind garantia produselor achizitionate.

Reglaj
Iconite ce reprezinta serviciile Arian Glass

Suntem la un telefon distanta pentru eventualele reglaje privind produsele noastre, in permanenta prioritizand nevoile dumneavoastra.

Transport si Montaj
Iconite ce reprezinta serviciile Arian Glass

Ne asiguram ca produsele alese de dumneavoastra vor ajunge in perfecta stare la destinatia stabilita, ulterior fiind asamblate de catre echipa noastra specializata in montaje,pentru ca rezultatul finit sa fie conform asteptarilor.

bottom of page