top of page

DespreArian Nicoll Glass

Povestea noastra a inceput in anul 2004, in Pitesti, judetul Arges. Totul a plecat de la 3 garaje in care lucram cu greu din cauza spatiului limitat si s-a ajuns la o hala de lucru de 900mp, suficient de incapatoare pentru a satisface nevoile tuturor clientilor nostri.

Ca fiecare, am pornit de jos si am muncit constant pentru a ajunge la performantele cu care ne mandrim astazi. Utilajele cu care lucram pentru a prelucra atat tamplaria, cat si sticla, sunt de origine austriaca, astfel incat se ridica la asteptarile si celui mai pretentios client pe care il vom avea. Bineinteles, un rol primordial in indeplinirea cerintelor dumneavoastra il are echipa. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta vasta in domeniu, o echipa care va va fi alaturi pe tot parcursul colaborarii noastre.

Arian Nicoll Glass este o comunitate, pentru ca asa ne place sa o numim, care evolueaza in permanenta pentru ca dumneavoastra, cel care ne calca pragul, sa plece multumit de produsele noastre in adevaratul sens al cuvantului.

desenul unui garaj
Desenul unei hale de productie
Cladire de birouri echipata cu pereti cortina din aluminiu de culoare neagra

CE NE recomanda?

Incepand de la momentul in care noi reprezentam o optiune pentru a va realiza visul, pana in momentul cand produsele au fost deja testate de dumneavoastra, dorim ca experienta avuta sa fie cat mai placuta posibil. Misiunea noastra este sa va oferim o astfel de experienta.

Comunitatea noastra pune accent pe promptitudine, profesionalism si devotament in tot ceea ce facem. Ne remarcam prin calitatea si durabilitatea produselor si serviciilor oferite, aspecte pe care le consideram a fi punctele noastre forte.

Firma Noastra

Utilajele folosite in prelucrarea produselor finite sunt de origine austriaca, in timp ce echipa ce le opereaza detine o experienta vasta in domeniu, capabila sa inteleaga nevoile clientilor nostri si sa execute lucrarile, astfel incat decizia de a apela la noi sa fie una de care sunteti mandru.

Linie de productie pentru vitraje termoizolante
bottom of page